top of page

OVER     (FA)BIENNE

fotograaf Deinze

Hi, ik ben (Fa)Bienne,

een gepassioneerde fotograaf gevestigd in de mooie stad Deinze. Door mijn lens maak ik visuele verhalen die het gevarieerde leven van het leven vieren. Gespecialiseerd in trouw, familie-, bedrijfs- en boudoirfotografie, breng ik een unieke mix van creativiteit en professionaliteit in elk frame.

 

WIE BEN IK?

Ik ben meer dan alleen een fotograaf; Ik ben een verhalenverteller die de essentie van emoties, verbindingen en vieringen vastlegt. Met een voorliefde voor diverse fotografiegenres heb ik er mijn missie van gemaakt om momenten in de tijd te bevriezen en ze om te zetten in dierbare herinneringen.

 

FAMILIEFOTOGRAFIE:

Gezinnen vormen het hart van onze gemeenschappen, en ik ben vereerd om de vreugde, het gelach en de unieke banden te mogen documenteren die elk gezin buitengewoon maken. Laten we samen op reis gaan om tijdloze beelden te creëren die de warmte en verbondenheid binnen uw gezin weerspiegelen.

 

BUSINESS FOTOGRAFIE:

Voor bedrijven die hun verhaal visueel willen vertellen, breng ik een creatief tintje aan professionele fotografie. Of het nu gaat om het onder de aandacht brengen van uw merk, het vastleggen van bedrijfsevenementen of het maken van opvallende zakelijke portretten, ik ben toegewijd aan het verbeteren van uw visuele aanwezigheid in de professionele wereld.

 

BOUDOIRFOTOGRAFIE:

Boudoirfotografie is een viering van zelfliefde en empowerment. In een comfortabele en privéomgeving ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de schoonheid, het zelfvertrouwen en de sensualiteit van individuen. Laten we verbluffende en smaakvolle afbeeldingen maken die uw unieke allure vieren.

 

HUWELIJKSFOTOGRAFIE:

Uw trouwdag is een eenmalige gebeurtenis en ik ben hier om elke nuance, emotie en detail vast te leggen. Met een spontane aanpak en oog voor artistieke beelden, wil ik het verhaal van jullie liefde vertellen op een manier die net zo uniek is als jullie relatie.

 

WAAROM VOOR MIJ KIEZEN?!

Wat mij onderscheidt is niet alleen de technische vaardigheid, maar ook de toewijding om een persoonlijke en plezierige ervaring voor mijn klanten te creëren. Ik geloof in het opbouwen van een verbinding met degenen die ik fotografeer, zodat de authenticiteit van het moment in elk beeld naar voren komt.

 

Laten we samen mooie herinneringen creëren:

Of u nu een familiesessie, een zakelijke shoot, een boudoirervaring of uw droombruiloft plant, ik ben hier om uw visie om te zetten in verbluffende visuele verhalen. Laten we verbinding maken, uw ideeën bespreken en samen op een creatieve reis gaan.

 

Bedankt dat u mij als uw fotograaf in, rond en buiten Deinze beschouwt. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van uw speciale momenten en blijvende herinneringen te creëren die u een leven lang zult koesteren.

Tot Shoots

(fa)Bienne

Tel: +32474102039

Email: info@fotografiebienne.be

Studio

Fotografie Bienne Deinze

Eggestraat 10

9800 Petegem-aan-de-leie (01/04/23)

Fotografie Bienne Wortegem

Waregemseweg 76

9790 Wortegem-Petegem (gesloten)

Meet the Team

Wij zijn niet zomaar een team, we zijn een bonte verzameling creatieve zielen die samenkomen om momenten vast te leggen, kunst te creëren en herinneringen te maken. Laat ons je voorstellen aan de gezichten achter de lenzen, de kunstenaars die je verhaal vastleggen in beelden.

JOIN ?!

Bij Fotografie Bienne zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en creatieve individuen om ons team te versterken. Als jij bruisend bent van ideeën en een liefde hebt voor het vastleggen van bijzondere momenten, dan ben jij misschien wel precies wie we zoeken!

bottom of page